Online therapie is in grote opkomst. Onderzoek wijst uit dat online therapie in veel gevallen tot betere resultaten leidt dan een reguliere psychologische behandeling. Je komt minder in de verleiding tot alleen maar ‘praten’, en werkt doelgerichter om tot verandering te komen. De constante beschikbaarheid van de geleerde informatie, helpt om alles beter te onthouden.

De behandeling vindt plaats in je eigen omgeving zodat je niet van huis hoeft. Er zijn geen wachtlijsten en je bent niet gebonden aan kantoortijden. Je kiest helemaal zelf wanneer je aan de slag gaat en hoeft niet te wachten tot een volgende afspraak om je opdrachten te bespreken.

Online behandeling kan heel onpersoonlijk klinken, maar ik spreek uit ervaring, als ik zeg dat ik persoonlijk betrokken ben bij je gehele behandeling, en je krijgt de persoonlijke begeleiding die nodig is. Binnen enkele dagen kun je feedback verwachten en indien er vragen tussendoor zijn, zal ik deze in de regel binnen 24 uur beantwoorden. Je kunt vragen stellen via de mail.

De online behandelingen bestaan in principe uit 10 online sessies, die voor je op maat worden aangeboden. Deze wordt samengesteld na een uitgebreide intakefase, en naar aanleiding van wat de eerste sessies van de behandeling brengen.  Na elke online sessie krijg je uitgebreide feedback en wordt de volgende sessie je aangeboden. De intake kan plaatsvinden, op jouw voorkeur. Een persoonlijk gesprek, telefonisch, via skype. Of indien wenselijk, via een vragenformulier per mail.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen, zie de contactgegevens.